icon

Telefon: +382 67 235 733

E-mail: info@tamarisapartments.com

ME EN RU

O nama

Rezervišite online! - U samo par brzih koraka možete izvršiti rezervaciju putem našeg sajta i osigurati svoj apartman u Tivtu. Ostavite što više informacija (vrijeme dolaska, posebni zahtjevi, itd.) kako bismo vaš boravak učinili što boljim.

Dobrodošli u Apartmane Tamaris!

Apartmani Tamaris (apartmani Tivat) ugodno je opremljen smještajni objekat u mirnom kraju Tivta, idealan za porodične odmore, kao i za sve one koji traže predah od svakodnevnih obaveza i užurbanog načina života.

Ova kuća se sastoji iz dvije potpuno opremljene i prostrane smještajne jedinice. Svijetle boje i dosta prirodnog svjetla koje dolazi sa balkona i terase sa kojih se pruža veličanstven pogled na cijeli zaliv, obezbjeđuju relaksaciju.

Oba apartmana imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom, privatno kupatilo, prostranu dnevnu sobu sa dvije sofe na razvlačenje, flat-screen TV, klima uređaj, bežični Internet, i malu kuhinju sa trpezarijskim prostorom, i u njima se komotno mogu smjestiti četiri osobe.

Gostima je obezbijeđeno besplatno parking mjesto, a imaju i pristup privatnom bazenu na otvorenom. U blizini apartmana nalaze se i market i restoran.

gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image gallery image