icon

Telefon: +382 67 235 733

E-mail: info@tamarisapartments.com

ME EN RU

Opuštajući odmor u Boki Kotorskoj

Rezervišite online! - U samo par brzih koraka možete izvršiti rezervaciju putem našeg sajta i osigurati svoj apartman u Tivtu. Ostavite što više informacija (vrijeme dolaska, posebni zahtjevi, itd.) kako bismo vaš boravak učinili što boljim.

Boka Kotorska sa svim svojim malim slikovitim zalivima, ljupkim primorskim gradićima i okružujućom prirodom idealnom za opuštanje najljepši je zaliv Jadranskog mora.

Uticaj Mediterana osjeća se u svim opštinama, čija će vas arhitektura oduševiti čim uplovite u zaliv. Tivat, sa svim svojim prostranim zelenim površinama poput najpoznatijeg parka nazvanog Veliki gradski park – najveća botanička bašta južnog Jadrana, jedan je od ovih manjih gradova pored mora koji će vas ostaviti bez daha.

Glavna atrakcija i mjesto koje vrijedi posjetiti da bi se iskusio glamur je jedna od najluksuznijih marina – Porto Montenegro. Smješten u centralnom dijelu Boke Kotorske, Tivat ima savršenu lokaciju za organizovanje dnevnih izleta po cijelom zalivu.

Apartmani Tamaris (apartmani Tivat) nalaze se u mirnom dijelu Tivatskog zaliva, tik uz more i sa nevjerovatnim pogledom na ostrva Sveti Marko i Ostvo Cvijeća. Smještaj je udaljen svega 2km od tivatskog aerodroma. Glavni grad Podgorica udaljen je 47km, dok je Cavtat na samo 44km udaljenosti, zbog čega je veoma jednostavno organizovati trensfere do ovih kao i mnogih drugih lokacija.

gallery image